ett urblekt fotografi!

under de senaste dagarna har jag,
-haft festival med linnea
-firat mormorjubelium
-fikat med juliafulia
-shoppat loss med mamms
-saknat
-tränat
-tränat
-målat
-haft förjävlig mensverk
-lekt schteekare
-haft svettig picknick med linneaTq
-skalat mango med tänderna


som underhållning, en blid på mig och mitt målarsinne

en ko på eriksdal är inget mera än blott en ko på eriksdal

Jag och mammsen har varit iväg på cykelutflykt, vi cyklade hela 3 mil!!!(fram och tillbaka) tills vi kom till hamra. där satte vi oss på klipporna och åt picknick! nu är vi båda helt slut i benen.. som spagetti typ.. och ska precis äta oss ett skrovmål (inte för jag vet vad det är för något mål, men iallafall) och jag kommer dö av träningsverk imorgn... typ som min linnea skulle ha sagt, "jag är döden som har kommit för att hämta dig" men det säger inte jag. och hon är ju fortfarande i dalarna och bor inte på ett ålderdomshem... faktiskt! iallafall så var det nu maten som väntade! ska dricka upp kvarstående av äppeldrycken med ciderkaraktär från pickisen!

beviset!
min käresta till moder.

när en trädkrona skuggar mitt ansikte

det är svårt att veta sin tillhörighet, vem man är, vart man vill och allt. men det kankse är det som är grejen. att det som man inte förstår är det man värdesätter högst, jag vill nog förtsätta att inte veta även om det ibland är oerhört frustrerande för jag vill ta reda på det under resans gång. den resa som kan leda till 70% eller 100% vilket är värdast att chansa på. det kan man verkligen vilja veta, men jag vill inte veta jag vill se.

fanta är svaret på något seriöst

imorogn åker min finaste syster till p&l och detta är bara en försmak på vad som komma skall. Hon flyttar nämligen till Paris i höst. i Augusti. jag dör. hon är bäst i världen. annars så har jag sovit till halv ett idag, det har jag gjort typ varje dag på lovet, förrutom när jag och jenny campade en natt med danne och henke, då vaknade jag typ 8.
jag chillar mest järnet nu, har träningsverk i benen och käkar jordgubbar. ikväll har jag sjungit med massor folk. träffade fant(a)-omen. ganska cooolt för det heter hon på min mobil. jag känner saknad för mina vänner, shit vad jag saknar vissa. jag har en fin vän i dalarna och en i blekinge, några är hemma fast jag ännu inte har hunnit träffa dom. isac och jag hade tåg-godis-time. som varje tågresa. vi köpte godis för typ 70 svenska riksdaler. han tycker mycket som jag. han är verkligen som en bror, typ. jag har en jobbig känsla av att vara otilräcklig i mig. det är min största rädsla. imorogn ska jag ta tag i mitt liv, som man alltid säger. godnatt

you know that you love me.

jag har kollat på Gossip girl helaa dagen, jag är säääämst!!!

som att ha en finne i örat.

efter en helt craaazy kvälll är vi trötta som rådjur, den mörka chokladen är puttveck och allt te har gjort oss kissnödega femtiofem gånger om. nu fnissar vi bara åt onödigheter, typ som att leka gravida thesims mammor, det är klockreeent, även att träningsverken från förlossningen (?!) kommer vara stark på nyår. shit för tiden går ju som ni vet. PUMPAPUMPA. förresten är det alice jag är hos.. vilkeyt inte var igår. jag spräckte precis en finne i mitt öra, det var det värsta jag har gjort. fuck vad det gjorde ont!!!!!!!!! nu känner jag mig sådär skitfräsch som ni vet i mina sviiintighta myrrebyrror och sååå... imorgon är det dans på äng och sju blommorsplock... hoho. nujävlar ska de Osovas, vi ska vara uppe hela natten lång,,,, och bara gotta oss åt varandras snedsteg och misslyckanden, sådant man glr med riktigt goda vänner.

Lek.


hittade en finfin gammal bild från typ 80-talet.. (dvs förrförra året typ, eller förresten typ förraaa.)
smicker på högsta nivå.

det är så jag säger det!

PUKKKSS

Johnny jag gillar dig, du har ett svart moln över dig.

picknick i det gröna gräset med tre av min gamlaklasskompisar. Vic, Mirr och Julia.! det var inte helt fel så att säga. grillen tändes inte så i något som liknade panikartade försök med papperspåsar och vattenstänk kom riddaren på den vita hästen vilken var en amerikansk man som hade något som var som tändvätska i iskuber?!; det var coolt iallafll och fasen vad det brann.. :D sedan grillade vi som aldrig förrr, Jag tror att det är det bästa som finns när folk hjärlper en när man finner sig i nöd. hela hjärtat bara blir sådär varmt och man ler i sin själ. han gjorde lite av min dag. en annan som alltid gör min dag med sina konstnärssjälsliga ord och funderingar är min kära vän linnea. hon är bra och jag saknar henne lite var dag.. om ett tag kankse vi ska bo ihop, hon diskar och jag torkar.
ska vi ta en fika på kukkky?! det är något som jag skulle kunna säga till den arbetslösa julia. hon skulle nappa direkt. hon har ju all tid i världen. shit, nu känner jag lite saknad inför de människorna också.. alla mina treor som inte är treor längre utan arbetslösa arbetare varav vissa inte ska jobba. jag blir tvåa och det känns så stort så att jag dööör. men nu ska jag sommarlovssova och vända hela dygnen utochin och bakochfram... något som kan ses onödigt men det skiter jag I.


rabarberdoft

jag och linnea ser samma moln.

då är jag som en rullgardin!


igårkväll hade jag besök av dessa tre filurer och linnea.
det var riktigt trevligt, även om sovandet bortprioriterades totalt. nu är jag typ död. ska bara dricka te.. sen sova! sova sovasova. imorogn ska jag träffa vickepicke. det var inte igår jag såg hennne. och ps. jag gillar din slips. fett värt.
tänk att människor är som böcker. det är coolt. fast vissa har ingen text... så måste det vara. med planer inför midsommar ekandes i mitt huvud ska jag nu pussa lite på min mor och min far, han som ställer ut monster och sånt, ni vet! som även liknar anders i anders och måns, enligt vissa! . menmen jag tycker om min familj och om man ska lita på facebook är jag som jonathan i bröderna lejonhjärta. han är god. Jag hatar pizzakanter.

far och flyg så kan vi lära dig micron.

favorittillställningar denna vecka.

Vi sparkade ut eliten.

denna grupp var till mitt förfogande.


Färjargården med klassen.
3st favoriter
snyggiiizzz-Lea


3-orna tar studenten.
jam var det hos AggeBagge.
GRATTIIIIS alla treor, jag kommer sakna er.

Syrran tar studenten!!!
detta var vad man såg av utspringet i linköping. men puss på världens bästa tjej och syster ändå <3

klassfest! med inslag av teater/dansare.

nya bästisen tas fram?!
traditionsenliga party-fjortis-posar-bilden!
deckad, utsalgen, illamående, snabbmackaronsnyltande friden. får avsluta bilderna frpn en toppenkväll!
_____________
              ____________________
                                                __________________________

ikväll dansade vi microdansen hela natten lång, för tänk det gjorde vi.


ibland gör man rätt ibland gör man fel

det är mycket i mitt liv som kännns rätt, och mycket som känns fel.
mycket gör jag rätt och mycket gör jag fel.
Jag har gjort för mycket fel. Nu ska jag bara göra rätt i förtsättningen. Det är svårt.




GRATTIIIS TILL MIN KÄRA VÄN MADELEINE, jag saknar henne.


jag vill vara ask kungen

snurrat runt runt en en hall av is, det har hon gjort min vackra syster. tillsammans med hennes kavaljer Micke. fast det var ju inte is på riktigt. Hon höll tal också... inför alla som var där och tittade. för ni förstår att i linköping är baltraditionen en helt annan än den i norrköping, folk kommer och kollar och dom dansar stjärnan och rosen från söder och jag vet inte allt. stolt gånger tusen blev jag iallafall.


Guld i mund.

pigga, trötta, bakis, illamående, snygga och dålig andedräktsluktandes hölls det frukostkalas hemma hos kakan. Låtar om glasögonormarBjörnar som drack kosttillskott med könshår? gjordes. friden lekte med skinkan och ett helt jävla flingpaket användes. ofantligt VÄRT,
-"men tyst, ta mango"
-"eeehm, kaffet blir starkt!!, väldigt starkt"

mina vänner och jag hade finfint kexkalas, mariekexen såldes oerhört häpnandsväckande billigt!!! fast vi lyxade ocksååå..enligt linnea är meningen med livet- sex. Sex is the new Talking. så kan vara fallet. det är när man äter kex på en iskall trappa sådanna tankar om livet kommer upp. Djupheten sprudlar och mest förståss med ett glas äckligt vin i handen.
det är som att med vinet kommer djupheten oavsätt om man tillåter sig smaka på den (alltid i vårat fall) vidriga, mogna, vuxenhetspoängdrycken. och nu visste jag inte fall de orden skulle sitta ihop eller ej. men bäst att inte chansa. min väninnna linnéa cuttar för särskrivningar.!


lyx i vardag, är fester, vänner, kex och musik.


För vad vet du om att inte vilja vakna längre?!
en håkan som tränger sig långt in i hjärtat spelas på datorn, en kopp med te värmer i min hals. Fina vänner har förgyllt kvällen på ett cafe och snart ska mina tankar ta mig till en plats där jag inte finns, Mig äger ingen.!
GODNATT


sakta men säkert över blanka vatten.

 jag och linnea spenderade natten i mina bortresta morföräldrars hus i Lindö. Vi lagade en utomordentlig middag bestående av lax och pommes och bearnaisesås... avnjutandes på altanen!! SKÅL.

Sedan gick vi en hejdundrande prommenad och betraktade hus efter hus på våran vandring mot den perfekt klippan att doppa fötterna från... vi hittade den och där låg vi sedan och pratade om hörnen i livet. och kärleken. 

RSS 2.0