stortå upp och tumme ner

efter en lång och intensiv period av grubbel.
mannen på bilden kan vara någongs pappa, lillebror, farfar eller killhund. det beror på vem som är på bilden-


en gång var flickans väg ner till brunnen inte så lång ändå.

jag vill klippa. bort en del. kilppa bort allt fult. allt äckligt allt ont. jag vill vara först men alltid sist. Jag vågar inte. därför vill jag klippa. sen göra ett pussel av alla bitar och göra om. Jag är för rädd för att ha på mig kläderna utochin. jag fryser. vill ta av mig smtidigt som jag fryser. vill men kan inte. Jag är rädd. jag ska försöka.

-- se ner i ett glas och hitta utvägen.

ge mig.

Jag vill ha inte ta, jag vill få inte låna, jag vill se inte tro, jag vill känna inte låtsas. jag vill. 
För sent är alltid för tidigt, för tidigt alltid försent rätt tid är fel, fel tid är fel. Mitt rum är stökigare än min själ. Jag ska skriva en grej. något dedikerat kankse. 
Jag hörde syrener idag, blev lite rädd och tänkte på livet. syrenerna blinkar blått. min vän är blå, mörkblå, jag är inte blå. jag är.  det känns lite tomt i magen. det pirrar lite men känns lite tomt. jag har livet tillbaka. Jag försvann aldrig. Jag har stått här hela tiden bara att jag kankse missade det. nu känns det bra igen. Jag längtar alltid härifrån med aldrig hem. det är fel så fel. jag längtar hem.

---- osynlig blir man inte.

Gratis

MIn födelsedagsvän som blev 17 år igår. grattis till henne- har inte haft så många vänner som klår dig minsann!


ett fiskstim med en enda fisk.

en förvaringsbox i plast kan vara blå eller gul eller röd.- Om jag hade en kanin skulle den vara vit med en grå fläck. veronica sjunger, imorgon blir en bättre dag.
typ så är det och det bästa i livet kommer imorgon. alltid. alltid imorgn. därför betyder det att människor man träffar senare i livet är bättre än dom man träffa nu....! gud vad jag alltid kommer ha underbara vänner och bara bli mer och mer attraherad av män.... värt. livet är underbart. iallafall imorgon.
kankse är man borttappad i själen, kankse är man kvävd och rädd att tappa bort. påverkas och tappa bort. kankse är man fädd för att bli bränd. rädd. jesus sa "låt barnen komma". linnea drömde att hon väntade barn. -

-- när man viker ut vänder man inte på en hel sida.

RSS 2.0