Hej Huvudstad!

Jag bestämmde mig för att åka och hälsa på min mycket goda vän Gustav som flyttade upp till stockholm för att börja på Kungliga balettakademin!.  jag åkte från norrköping klockan halv fyra på fredagseftermiddagen och packade in mig i en mycketmycket trång tågvagn. Väl uppe i stockholm möttes jag av käraste Gurra, vi åkte hem till honom på Söder där han förövrigt bor på Lundagatan 47, och ni skom läst män som hatar kvinnor av stig larsson vet att Lisbeth Salander även bodde där :D.


Gustav fixar mat =)

Jag är förövrigt jätteimponerad av hans lägenhet som var hur fin och mysig som helst.

Morgon efter så skulle han ha danslektioner och jag bestämmde mig för att kolla lite på söder!, hur svårt kan det vara att hitta liksom, HAHA! det tog ungefär en timma att hitta tillbaka till gustavs lägenhet!! bra gjort malin. Jag övade lite på min terminslåt innan jag åkte vidare till en helt annan stadsdel, nämligen österm. för en fika med min kära extrasyster Stephanie, vi fikade på ett jättemysigt cafe Bönan som hade VÄRLDSAGODA kanelbullar, så ni vet ;)


Stephanie <3

Sedan åter till söder för att träffa gurrra, vi packade våra tillhörigheter, tog t-banan till centralen och skulle köpa en biljett till mig för gustav skulle hem till linköpping och hade redan köpt en biljett, så då skulle jag ha på samma buss. Men självklart med min vanliga tur så fanns det inga kvar!.Så jag fick ta en buss som gick mycket senare så det blev väntan.. Dock var det inte så jobbigt då jag och mitt musiksinne hittade ett Jazzband mitt på centralen, så jag slog mig ner med en SvD, en kaffe och lyssnade på Jazz. MYSPYS


TACKOCHHEJ

En mycketmycket fin trapphuskonsert men dock en mycketmycket dålig kamera!


MalleBalle peppade när vi intog platser mycket nära staty flora!


Dessa 4 begåvningar, Olle, Melanie, Eleonor och Damon öppnade konserten.


Det hela förtsatte på topp med att John-Luis gjorde en underbar egen version av Jeff (Buckleys?)
egna version av Halleluljah


Sen efter några stört bra människor med mindra bra bilder, var det melanies tur. Hon sjöng
Eva Cassidys version av Fields of Gold, och hon gjorde den klockrent!


David sjunger här på bilden ovan, empty chairs at empty tables ur musikalen les miserables..
jag säger bara en sak tummen upp =D

några andra som också uppträdde var: Jonathan, Anders, Ida, Lena o.s.v ni var grymma :D

HELA KONSERTEN VAR OTROLIGT BRA =) TACK FÖR EN FIN KONSERT.

GOD KVÄLL

Nu är det söndagskväll och jag har bestämmt mig lite för att börja blogga! haha vi får se hur länge det håller...

Aja jag har iafall haft en superbra helg torsdagen spenderades med mina kära vänner Lovisa och Jenny, hemma hos jenny där vi åt världens godaste vita kladdkaka!, tillochmed Loviiis svullade ;) något hon bör göra oftare då hennes vänner är de största godisgrisarna man kan bli. Vi va iallafall hos Jenny där vi också sov. Dagen efter vankades det frukost.. och om man heter malin vit kladdkaka som blev över sen gårdagen;)

Från Jenny gick jag direkt till madde som snällt stod och väntade på mig vid H&M hörnet! Det blev ett KÄRT återseende må ja säga då tjejjan vistas alldeles för MKT upp i de mörka värmlandsskogarna på Lundsberg. Efter min och Mädds stadsvandring for vi hem till henne och drack glögg framför bransan =).. kvällen bjöd också på jättegod mat, prat i evigheter och film.. på lördagen fick vi (eller tjaa egentligen madde) för oss att vi skulle göra om på hennes rum, så vi möblerade om och åkte med hennes ömma moder beata till IKEA för shopping... hihii! det vart riktigt mysigt sen ska ni veta!!

Söndagen spenderades till att börja med hemma med familjen och ett oerhört dåligt morgonhumör från min sida! Lite, ytterst lite engelska plugg, läsande av I en annan del av bromma (martina Haag) och "kvalitetstid&söndagslunch med familen". sen åkte jag till Kristina, där träffade jag malin! sen repade vi inför Lisa Tillings julkonsert som vi ska vara med i =) hihii

GODNATT

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0