Dagen före dopparedan!

Nu fixas det och trixas det förfullt inför morgondagen!, julmat lagas, tomtar ställs fram, julgodis hälls upp i skålar, familjen spelar in en härlig julskiva som mormor och morfar ska få i julklapp och inte minst så kläs årets gran. Tyvärr var vi ute i sista stund, som vanligt!, så våran gran är inte så jättefager men med röda kulor, ljus och glitter kankse man kan göra underverk?

-Igår var jag inbjuden på en verkligen toppklassmiddag hemma hos käre Jakob. Han hade också fixat och trixat minsann om man tänker på all mat ( systrarna wallin skulle komma) så tar ju bar det en halv dag om det är 12 personer som ska komma!
-Det blilades där hemma hos Jokob i deras bastu en hemlig sekt så kallad bastu-sekten?!. Vi har möten på en viss toalett en viss tid i veckan hehe^^ diskuterar VIKTIGA ämnen eller ett viss viktigt ämne! GO malin, Jenny, Sara och julia! (lovvis du får vara med om du vill).

Nu ska jag gå och knäcka lite nötter!
GODJUL

Stressfrihet... noooooooot!

NU är det äntligen JULLOV, eller äntligen... det är ju inte så att jag har längtat efter att få ha jullov för att jag inte orkar med att gå till skolan eller så. men det är bara det att "nu ska jag sova ut, nu ska jag slappa, nu ska jag bara ta det lungt och ladda inför en ny termin" blir det så?! KNAPPAST, jullovet lär garanterat bli ännu mera stressigt än skolveckorna!. Det är ju under detta överskattade "chill" lov vi faktiskt ska hinna umgås med ALLA våra vänner vi ska även hinna plugga och umgås med släkten och familjen! men sen ska man ju självklart pressa in lite ensam tid med en bra bok eller nått sådant! snacka om att man inte alls kommer kunna att bara vara..

- det var iallafall mycket mysigt på julavslutningsdagen.
först fika med världsbästa mentorer.
kramring med älsklingsklass
julfika med Törniie, Jonte och bordell!
Lussning med A, H, L, J, H, S, C, R, R =)
Andra halvan Cabaret med TQ

Aja nu ska jag gå och ta mig lite egentid och läsa Go Ask Alice, haha som förövrigt också är ett skolarbete, men man måste kankse kompromissa!
PUSSPÅDET

Rommelirommel!

Igår medverkade, jag, malleballe, Lovvis, Jenny, Damon och Sara Ö från musikgymnasiet i Lisa Tillings julkonsert! =) det var mktmkt roligt =) Efter Konserten som förövrigt käre Franz Jakob Rommel och August var och tittade på så åkte jag, Lovisa, Jenny, August och Rommel hem till Rommels! där det bjöds på finfin middag! till middagen kom även Eddi, mera känd av ettorna som "den iskalla coolingen" HAHA, om ni kommer ihåg de fina lapparna som satt uppe i elevrummet under nollningen...  kvällens tema vart också lite av ett stim, jag menar självklart alla fyndiga RIM...

Middagen började som så, Jenny och August fina som få.
August med ogillande blick, mot Jennys näsdukar han ger en nick.
 
Lovisa med sitt ofalska leende ler och hoppas att ingen ser.
Att hon egentligen vill att alla ska sluta äta mera mat så att hon äntligen kan få stjärngodis och dricka te i kopp med fat.

Eddi slår hårt på en träslev med ris, medans han gång på gång mumlar ordet fis.
Alla vid bordet tar honom för att vara allert när han plötsligt skriker: FJÄRT.

Kvällens värd har kul när han inte förstår hur någon kan vara så ful.
Mittemot honom sitter både august och Jenny, ingen av dom har för maten lagt ut en penny.
Ne för Rommel står för allt, det är tusan så ballt.

Nu mitt i maten även en sagostund igång drar, och det är August som får spela berättarfar.
Alla ihärdigt hör, när August oss berättar för.
Han berättar om nere i delstaten Alabama fin som få, där en gumma som hette Astrid levat och gå.

Väl klara med mat och glägg, Eddi kilar sig förnöjt på sitt skägg.
Efter maten väntar glögg, te och Godis, och våran Lovisa beter sig som en lodis.
Hon äter vita bollar så fort hon kan, hon äter som en fullvuxen man.

Efter glöggen som tar en timma eller två, är det dags för August och Eddi att gå.

Eddi knyta Augusts skor gör, August är nämligen inte som man bör.
Han svårt för motorik har, så Eddi ser till att han inte går bar.

Kvällen sjukt rolig var, dessa var de tre som hos Rommel sov kvar.
Jag har alltid kul med er minA Tjejjer, ni är fantastiska grejjer!
Tack också rommel för allt, och med värmekudden var det minsann inte heller kallt!

PUSSSOCHKRAM

Favorit!

JENNY AUGUSTINSSON<3
favvviiiiiiiz
Dagens ros går till en tjej som alltid är helt underbar mot mej.
Hon är den bästa av sort och hon glömmer mig aldrig bort.
när det är något man själv inte orkar sig , då finns hon där för att förstå.
vi dricker chai och idag bjöd tjejjen mig på thai.
Jag kan alltid skatta med dej göra, och orkar ALLTID höra.
När du något problem har vill ja att jag från dig det tar.
Vi har så mycket att minnas, sluta aldrig att finnas.
Jag älskar dig snutt, du är min bästa plutt <33

Här rimmar vi som albin simmar!

Dagens att göra har varit att rimma, allt har blivit som en dimma. Vi har också kommit på att simon inte har nån tjej för att han är gay. I skolan har vi hållit på med toner och i matsalen serverades champinjoner. min dag såhär givande har vart, här påskolan kör vi i recerfart. Jag Tq och jullan ett band har, det ska bli succe när första låten är klar. livet är en fest MINA VÄNNER ÄR BÄST.

pusspåidag

Maddes BIG-LOVE


TJEJEN som ni ser till höger är min BÄSTIS, ni vet en såndär tjej som hängt med ett tag! Jag och miss madeleine umgicks varje dag, och nu överdriver jag inte! utan varje dag 7an-9an. Hon är en såndärn som man alltid kan prata med om ALLT, knasigt som jobbigt! och det bästa är att hon ALLTID förstår!!! NUförtiden ses vi knappt var 3dje helg. en stor,stor omställning men det är för att hon har valt att börja på en skola i värmland! och kommer hem endast var 3dje helg!
i helgen var hon hemmma =) men inte själv minsann utan med henne var hennes BIG LOVE, och pojkvän Hampus. Som bästis måste man ju då godkänna killen (även om jag inte tror att hon hade dumpat honom om han fick ett nej av mig) men det är ändå lite av en principsak!!! aja så vid halv 5 befann jag mig på cafe cioccolata i Linköping för en fika med dessa. jag hade även en liten plan med käraste jenny att hon skulle komma efter en timma så att jag inte behövde vara 3dje hjulet, som det lätt kan bli med två nykära mittemot sig själv! 
Det visade sig att hampus var en supertrevlig bästispojkvän och helt klart som perfekt för Madde.. de delade inte bara saliv och sånt utan även humor och åsikter! min Madde har hittat rätt! GRATTIS TILL DIG snutt<3 Jenny kom som planerat och även hon blev imponerad av maddes kap! Så hampus om du läser detta så är du fullt godkänd ;) TUR FÖR DIG!!!

NU SKA JAG SOVA PUSSOGODNATT 

JULEN ÄR HÄÄÄÄÄR =)

Jag min moder och min mammas vän åkte en sväng till löfstadslotts julmarknad, det var mycket mysigt och pricken över i-t var när musikarna; melanie, eleonor, damon och olle sjöng julsånger.
Nu befinner jag mig i toppjulstämning! jag julstädade finfint på mitt alldeles för stökiga rum igår eftermiddag. vi hade även glöggkväll med grannarna igårkväll. glögg och pepparkaka. nu gör min mamma julköttbullar medans peter jöbacks julskiva ligger i skivspelaren. Julgardinerna är uppe och skummtomtarna ligger i en skål som står på bordet i vardagsrummet! jag är helt förtjust i JUL, och julstämning! Förra året var min julstämning nästan helt försvunnen. men inte iår! Här hemma hos BERGLUNDS är julstämniningen bättre än aldrig förr!

Nu så ska jag snart in till Linköping för att träffa min alldeles för saknade vän MADELEINE.

pusss

30 minutes have past my way

NU är det nästan 30 minuter kvar av etttan.. om man tänker att ett år skulle vara en timma så har det nästan gått 30 minuter.. det är en läskig tanke tycker jag, att tiden kan gå så otroligt fort! tänka sig, för mig det var igår jag var jöttenervös inför att börja på gymnasiet att börja i en ny klass. Jag undrarde hur allt skulle bli och om jag skulle vantrivas eller trivas.. att det har blivt så bra som det har kunde jag ALDRIG ha anat.. Att så fort få jättebra kontakt människorna, att redan efter en termin ha en andra familj!. Det kankse låter orimligt med det är verkligen det jag känner. jag har hittat RÄTT.
Då kan man ju fråga sig att har de vuxna rätt när de hela tiden tjatar om att tiden går fort när man har roligt!, fast tiden går ju lika fort för alla.. Fast sammtidigt kan jag ju tänka mig att det stämmer då tråkigt är det sista jag har om dagarna.
Aja en tanke som slog mig när jag cyklade hem samma gamla vanliga väg som alltid var att idag kommer aldrig åter!. Aldrig igen muko med både bertil och birgitta gruppen dagen innan våra treors termins, aldrig mera... då helt plötsligt på min annars så jobbigt tråkiga cykelväg hittade jag tjusningen. jag tittade på träden med de avfallna löven, de två stora himnafjällen med frost i gräset alla hus med fina adventsljusstakar i fönstren det roliga var att jag hittade saker som jag aldrig under hela 6 1/2 år av pendlande hittat förut.
Tiden är bra konstig, Den går så himla fort fast så långsamt på en och samma gång.
 

om 30 minuter går jag i 2an 

Syskonkärlek


Min syster är BÄST, man blir lite stolt nästan, så bra är hon!. <3

Linköpings maffian!

IDAG hade vi kompledigt =), jag vaknade hos käraste malleballe och vi åt lite frukost och skorpor sen så åkte vi in till Kristina!, där var det redan full rulle. folk övade och övade... vissa var även lite sociala imellanåt .. :P hihi att det var så mycket övning kan nog bero på dagens Terminsuppspelningar imorgon, PUUUH... scarrryyyyy!!!!! aja det bli väll bra...

Efter att ha varit på Kristina så tåg jag tåget direkt till Linköping där jag skulle ha adventsfika med mina Linköpings tjejjjor, vi tänkte att vi skulle återsamla oss lite innan skolan imorgon! haha, det finns ju alltid så förskräckligt mycket att prata om. Men det var iallafall jättemysigt att träffa mina kära vänner igen efter en lååååång helg.. PUSSPÅER


MYSPYS!

RSS 2.0