jag vill bara lära mig leken

dagens intressanta göra.

- vakna av världens jobbigste pip-ljud
- inse att jag har lite ont i halsen och är tröttare än en häst som sprungit vasaloppet.
- smsa forsell och sjukanmäla mig
- somna om för att vakna... x antal timmar senare
- läsa, läsa, läsa twilight
- se på film om han som dödade john lennon.
- äta matrester
- slå varma tankar till mina classmates, och undra vad dessa gör för tillfället
- råkat hälla ut alla mariekex
- ätit mänger med mörk choklad
- spanat efter någon annat mummsigt än mörk choklad att stoppa i munnen.
- haft serösa funderingar på att baka kladdkaka hela dagen.
- inte orkat baka kladdkaka.


måste imponeras över hur mkt mina hjärnceller arbetar en hemmadag!


och alla ideer blir plöstsligt jättebra.

Gårdag, jag säger då det...
efter lite övervägning gick jag ut i snöstormen med J-L för att införskaffa kvällens nödproviant.
Efter det sprang jag, Jenny och Linnea till tåget, till linköping och vattentornet.

den blåa påsen fick vi allt ta och gömma och jenny visade oss hennes favorit gömställe. utomhus, en levande kyl?!.
"hoppas bara att det inte kommer någon greenpeace-jävel typ "hejvårannaturärviktig" människa" moha

väl inne hos jenny bjöds det på gourmet middag. sendan bar det av till johannelund för mig och johannespassionen rep. =/. segt med tanke på smsen jag fick. "hej vi peppar vi sitter och för,förar. :D" menmen kl 22.00 vart jag äntligen fri.

sedan vart det partajj. ganska värt. ändå! med våran fyllekreativitet byggde vi en säng!. tyvärr vad det bara ett lakan tillövers som täcke. höll helt seriöst på att domna bort av kyla. och hackade tänder som en hackspett.

Dagenefter, törnie och jag och självklart den gamla hedliga donken traditionen. sedan bar våra ben oss upp till the wather torn. för chai-te drickande och utsikt över staden. och inte minst för att träffa jenny. sedan sprang jag till nygatan för att åka och ha konsert.

pusspåkalas

toffel, nejtack! men hur kan man veta?

Ännu en dag i mitt liv som 17åring har ägt rum. Vaknade upp brevid min kära vän jenny imorse. vi fixelitrixade oss och åt frullebulle. vilket är ganska ovanligt för mig, fast jag var (tro det eller ej) ganska hungrig. Sen bestämmde vi oss lite på impuls att ja! vi tar bussen så slipper vi att ta spårvagn till södertull utan kommer dit på stört. SKÖÖÖNT.
 
på bussen va sömnbristsfaktorn (dvs flummet) på hög nivå. tragiskt att börja en måndag trött, eller snarare i våra fall som överpigga!.

några av gårdagens utlåtanden med Jakob (jennys-pastor). "men tänk dig, som att kasta prinskorv i en gympasal. typ. KUL"     "fast jag e typ som en falukorv genom ett nålsöga."  höhöhö! fast dock tror jag att man måste heta malin eller jenny för att verkligen tycka att det är kul!. men vad ska man göra?!

ingenting häder och allt står still! jag orkar inte. tjalala! men de e sant jag orkar inte anstränga mig! dock.

det tragiska är att man känner verkligen att man inte har något liv när man går på musik. och är kvar så pass länge. eller så kanske de är det man har?! altså ett liv.


här kommer en nostalgitripp till 7an och min övernöjda vän emil berg!
tiderna med stort T

för en häst och en sengångare tycker jag, tummen upp

Är hos JEnnnny, vi leker!
hon är en flodhäst och jag, ja är en sengångare. mera party kan det knappast bli!

PUSSSi

man kan inte annat än att bli nostalgisk.

han kunde aldrig ana hur det skulle bli efter den dagen.

JAG har idag spenderat dyrbar tid med min älskade syster!

när vi satt på uteservering (happpy för att dessa sommarserveringar är ute då dagen har varit riktigt vårig. JA) på coffeehouse by george på stora torget. då kom jenny och besökte vårat latte och varma chokladdrickande. det var mysigt. vi satt med filtar. ja då kommer de tre ganska gamla, rökande fjortisar! de kankse var i 19-20 års åldern. de går mot bordet precis brevid vårat. precis innan de sätter sig säger den ena "asså, vem fan vill sitta på en uteservering egentligen?!" sen sätter dom sig ner och fikar. humörsvängningar frågetecken!.

de vid bordet på andra sidan om oss satt och pratade om tarmvred, kiss och bajs. och att man borde uppfinna tarmklämmor.  MYSIGA!

THAI på ströget. jag säger då det.
"men NEJ! jag tappade den inte för att jag kollade på honom. pinsamt. nu måste ju han typ tro att jag tyckte att han var typ baby eller nått".
hahahaha

orden räcker inte längre!

Jag vill vara den där tjejen som leker med livet. Jag kan inte vara henne. Jag blir bara irriterad på mig själv. Mitt liv har alltid flytit. Jag är Inte värd det. Jag vill vara det fast jag har haft ett bra liv. Jag har ett bra liv. Det är bara inte tillräckligt för mig. När blir jag nöjd?. blir jag någonsin nöjd? eller vill jag bara ha det jag inte kan få för att jag inte kan få det?!.

Ett leende kan göra allt och ingenting.

____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________

sommar jag vill ha dig.

Och vad du anförtror åt mig ska jag anförtro åt dig.

Jag ska ha en redovisning om Lars Winnerbäck imorgon. den är klar! jag vart ganska nöjd.

Vi har slappaste veckan. Igår hade jag två lektioner och idag hade jag tre men eftersom jag försov mig från den första så hade jag bara två! hehe!.

Vi rabblade din mamma skämt i datasalen! första priset blev : Din mamma är så fet att hon kan sälja skugga och Din mamma är så fet att när hon sitter runt huset, sitter hon runt huset! HAHAHA. dubbelvikta var vi, jenny jag och sääääliz ! HAHA.

små söta nior har sökt, dom verkar bra! fast jag vill inte ha in nya. Jag vill ha kvar treorna! dom är bra. =)

ajjjooo. mina babies har något lurt för sig och jag döööör av nyfikenhet. jag kan inte handskas med ovetande! ah så frustrerande.

Annars har dagen varit tipptoppen.
albin är bättre än bra och vi har våra små seriösa snackstunder om dagen. dom är peppande!
Erik Bordell skriver ofta små sexistiska sms på lektionerna även det är ganska uppiggande! typ "min penis är erigerad... som fan..." förövrigt var detta på kulturhistorian. för alla som vill veta vad käre erik tänder till på!.
Mina jenny och Lovisa är slugare än någonsin.. även ganska knasiga. vilket är kul!
Linnea är som vanligt översöt och ljusar upp dagen med uppiggande kommentarer och tillägg! hon har en glimt i ögat den tjejjen!
hjärtan till dom andra som gör min dag!

hejhejhej jag är bara 16 år!

Nu skulle jag behöva piller mot söndagsdepp.
I går var det johannes passionen som repades på.. från kl 10.00 till 17.00 oh! Det var jag, davidkrull, henrikkrull och Jonas (the blogg lovver) som sänkte medelåldern! vilket ungdomsgäng va?!. vi och alla 40+ are hade iallafall en ganska rolig dag. Sedan blev det full fart för mig och davidkrull mot hageby i norrköping och rockkarusellen. david skulle vara med med sitt band, där även Bebisen BorDell och John medverkade. och messe spelade med sitt band. Efter var det såkallat "efterfestschill" hos Messee. då jag blev trötttrött bestämmde jag mig för att spendera natten hos calle.. med honom och eleonor. Jag somnade mellan kärleksparet. hihi! 

Imorse vaknade vi, låg och snackade lite och åt gorbys frukost! jag införde ett system. För varje gång dom pussades desto mer massage skulle jag få! hehe. nu är jag ganska avslappnad i axlarna! även fast jag trodde att att få bort min stelhet skulle vara ett 3års projekt....

Nu ska jag ta en snabb dusch. en snabb te med syster och mor.  ta på mig kläder snabbt och sedan ta mig mot tåget snabbt. för att sedan åka på äventyr i norrköping. En myskväll i riktig peppningsanda står nämligen på schemat. Tack bästaste Franz Jakob Rommel!  

Förövrigt så vart jag och Erik BD intevjuvade i tv 4 i fredags. ha ha^^ om skönhetsideal.
- vad tycker du om skönhetsidelalen då?! (tv4)
- eeh, jag vet inte. man går upp på morgonen och tar på sig lite kläder. jag bryr mig inte riktigt. (erik)
-men är det bra eller dåligt? (tv4)
- nja, jag vet inte.. fast det är väll tråkigt om man är ful! (erik)

HAHAHA! smart kille han dendära erik BorDell.


med tunga steg på samma gamla väg hem.

det är på vägen hem från tågstationen som man tänker både mest och bäst. Det är då man bestämmer viktiga beslut och gör upp planeringar. Det är på vägen hem man får alla dessa goda ideer.
Nu är jag hemma från en sådan vandring, vandrigen var jobbig. Jag är trött. För trött. Nu vill jag krypa in under mitt täcke och vänta tills sommarn!

Veckan har varit till och från och upp och ner! alltså så har den innehållt allt! eller inte allt men mktmkt! Som alltid stör man sig enormt på vissa, man förlitar sig enormt på vissa och man finner nytt i samma, annars, gamla människor. Veckan som har gått har gett mig insikt i hur stor betydelse man själv gör för att välja hur folk ska vara!. det är klart man kan ju inte förändra folk.. helt. fast man kan nog ge intryck.
Jag tycker om att ge intryck. Jag orkar inte inte göra det. Intryck är nog fel ord... fast jag kommer inte på vad jag annars kan skriva. he he^^

Mina tankar lika intressanta som vanligt... HÖHÖ!

En vändning på stört!

Ojojoj, vad fort tiden kan gå! snart slutar jag ettan. Tjalalaa... Åååååh min klass ger mig kärlek. <3

Dagen till ära har fått mig att inse mycket. Jenny och Lovisa är solar som självklart vägleder och lyser upp!

Jag har verkligen inget vettigt eller roligt att skriva, idag köpte jag två tröjor kul! hehe. en blå och vitrandig. en sån som alla sndra redan har. KUL. en annan tröja också som inte alla andra har iallafall. kul =).

Jag och miri gjorde låtar om folket på kristina! kommer snart på skiva KÖP. ;-) KUUL .

Hur många gånger jag än skriver kul! beskriver ändå inte om jag verkligen menar kul, eller inte. och egna tolkningar kan ju vara kul!

Jag hatar när jag inte vet vad jag vill eller när jag inte vet vart folk finns, helt utan anledning! det är frustrerande. kuuul.
och snart är det sommar! kul. nej jag vet inte.

Veckan har varit inriktat på sex, kul, allt har misstolkats och disskuterats. kuul! min klass är bra! Den ger mig lycka! så nu ska jag ge lycka till en av klassbebisarna! på msn. Kul.

HA EN KUL KVÄLL!

RSS 2.0