förvänta dig dominoeffekten

tiden går och skolan har börjat. Jag ska vara stor och cool nu.
jag är faktiskt  på seriöst riktigt lite nyfiken på våra nya ettor och utropar hela tiden "titta nollooor" till mina klassisar. jag hatar våran korridor, jag har gått fel fem gånger idag. ätit ett äpple och gått fel igen.
en liten runda på augustifesten. jag och jenny införskaffade oss systerligt två finfina sjalar som våran kära vän marcus hjälpte till att välja.  sen dansade vi bugg med sextio +arna. vilka grejer., sjöng schlagers och abba låtar vid olai och kollade på cooling-lea. höll seriöst på att drunkna och föras bort med vattnet på drottninggatan så man kan inte säga att kvällen var torr. helt tvärtom-
snart ska jag plocka fram en fjäderpenna och bläck. ett sms från en kardan försvann från min mobil. den är retro. jag är retro. juliagrön sjöng amy daimond så det dånade. nu festar hon moget. det är så man gör nu när man är stor och cool?! jag har varit kissnödig typ 150 gånger ikväll.

- jag vill vara som en dans

faran är över tills den kommer igen.

en som säger "här har vi fest" när man dukar upp lite mat och vin är någon vi alla behöver ha i bakfickan. tyvärr har vi inte det och det är då opeppen kommer smygande. min granne frida tyckte att vi hade fest där idag. eller inatt eller ikväll. välj eller svälj själv. i en skrivmaskin har jag en vän, en som väntar på fjäderpennabrev. jag väntar själv brev. men det kommer när jag minst anar det. så jag anar hela tiden.
när jag blir vuxen, äldre, mognare ska jag bli bullmormor. vill ni ha saft och bullar?. Jag ska ha allt. vara lycklig. och baka bullar.
Dedikerat till en vän på A. Dedikerat är det fulaste ord jag vet. men du får det ändå. hårt är när det inte är mjukt och mjukt är när man är försiktig. livet är sådant.

-fånga en fluga och krossa.

en nattlig vistelse på bråkmakargatan

Jag hoppas att jag kan få en igivelse. nästan som ett tecken från en gud jag inte ens tror finns. det vore grejer. jag har ledig dag imorogn, med den ska jag leva! det ska bli kul.

-bär ut mig på bår

skrota för livet och håll sedan andan

riv upp och häll. slit upp och häll. jag är imun mot salt, det har jag varit länge nog. det gör mig inget längre att du drar och river och sliter. tankarna är saltet, jag är imun mot mina tankar. jag har 13 femtioöringar framför mig. de har legat där i flera månader utan att jag har tänkt på att de finns. kankse blir man imun mot vilja, förnuft och iaktagelseförmåga samtidigt som man inte känner smaken salt, kankse hör det ihop. Närhet är lätt, för lätt. det är resten som är svårt. Jag vill inget nu, jag klarar inget nu. jag vill inte känna smaken av salt igen. någonsin. -fly för livet



från tiden när man var cool och hade snorkel och tandställning

låt det regna stickade vantar.

idag var jag med min mor och syster på stället med stort G.
något man brukar kalla för familjekvalitetstid (minus pappsen) visade sig vara mysiiigt utan några somhelst tvivel.
med varsin glass-lunch framför oss blev vi faktiskt tillochmed intervjuade av den kända, traditionella, häpnandsväckande gudomliga tidningen Extra östergötland. det var en syn att skåda må jag säga. jag konstaterade inför reportern att min glass var större i verkligheten än på bilden. det var ju bra. men ack så mätt jag blev och inte ens hela gick åt.
efter glassen var vi bara tvugna att enligt den berglundiska traditionen gå upp på ramunderberget och beskåda utskikten.  så off we went. och på den vägen är det.
vill seriöst påpeka att helt seriöst höll jag på att döööö. höjden är inte något att tala om.

-katten hade en vän.

lycklig-(dubbelsnurr-snubbla)a dag.

fina familjen är inte äkta, fina familjen är en fakefamilj. den tycker jag om-. jag tycker också om att få 4,50 för  jättemassor uppätna brownies, och ännu mera om att få ett helt paket nya ! dagen gjordes för både mig och eliasson!
fjortisar som är pinsamma och frågar om man vill ha smäll sammtidigt som en håller stryptag på linnea är äckligt, jag är glad att jag inte snackar norrköping.
ibland när jag inte vet brukar jag prata med mig själv. säga, typ " det är okej" "jag behöver faktiskt inte" och sånt. jag är psykolog. fråga linnea! hon är oförutsägbar och det gillar jag. -läs en författare

Han kom som ett yrväder en aprilafton och hade ett höganäskrus i en svångrem om halsen

vad gör man i sitt lilla liv när man har tråkigt. man har tid för att hata, hata att man aldrig orkar skriva blogg och att man alltid glömmer sin kamera när man gör grejer. hata att solen är för varm just idag, hata att man ska börja 2an, hata lite mer. fast hata är starkt. då tar man helldre och äter en äcklig citronmuffins och lite ännu äckligare päronsoda. men sällskapet kan vara fint. och det är lätt då. ikväll ska jag på rep, linnea har målat en dödskalle i mina noter. hur mycket vill man egentligen inte få ut. det går inte. man ska inte vara någon man inte är, men man ska ännu mindre haka upp sig på jobbiga människor. livet är som en löpbana blandat med sims-lan. livet är coolt, efter eget tycke. allt är relativt såklart.
Någon viskade i mitt öra, låt oss be. -kom i min famn.


RSS 2.0