nattvandraren har ingenstans att gå!

stockholm vankades, jag och en pepp linnea satte oss i ett bakissäte i en röd bil!
vi åkte först till ett Waldorfsammhälle på vägen! där hade dom god lakrits tyckte linnea, Jag personligen hatar lakrits.
sedan åkte vi och träffade en glad liten flicka som heter agnes! hon med oss spatserade runt från tidig morgon till senaste kväll i staden.

de e dags för fredagsmys.

igårkväll träffade jag en fin vän på en fin parkbänk med jordgubbstårta.
ibland vet jag inte om det är jag men jag tror att det är dessa fina ögonblick man kallar för livskvalitet!


rött avskaft nagelack-

när man börjar tänka det är då livsglädjen försvinner, inte självmord försvinner men mer att man inte gör något impulsivt och man börja tänka negativt. jag hatar därför att tänka. fast bara i vissa situationer. då ska man rensa hjärnan. göra som man vill skita i andra. Folk tycker så mycket. det kommer alltid att vara så. jag skulle vilja titta ner på alla. så som man kan göra i thesims. kunna styra alla, fast jag vill inte att alla ska vara som jag. det skulle vara jobbigt. jag vill inte veta vart jag har vissa. det är för ospännande. men även om man tror att man vet vart man har folk så vet man inte det.. alls. min mamma sa till mig, var rädd om dina vänner. det ska man vara fast man ska inte vara för rädd om dom så att man inte vågar göra motstånd. för då förkorar man ju lättare. hos linnea var det en fin middag. med fint folk. jag sov för lite. man ska aldrig ångra saker man gjort. det blir tråkigt då. man ska ta allt som det kommer. vill du, vill jag. annars vet jag inte.  jag behöver ha jenny här hemma. mina ben vill ut i skogen på springtur. rensa rensa. doften av såpa ger mig huvudverk-  lyft på hatten.


sociala offer

om man tittar på perkeringen vid kungenskurva kan det lätt bli så att man hittar mig och linnea stående som simsgubbar!

om någon sa till mig, det kommer aldrig bli som förr då skulle jag le,.

något har hänt. jag är inte mig själv, jag har blivit beroende av vitamindricka och att springa(!!!!) jag som var latast i hela vidavärlden för bara någon månad sedan. men kanske är denna personlighetsförändring inte fullt så dålig, kankse är den faktiskt väldigt bra. jag lider ju inte direkt och vitamindryckerna är verkligen goda.

innom loppet av en vecka, kankse lite till har jag:

åkt på roadtripp till blekinge med jennys mamma, i blekinge fick jag guidad stadstur i karlskrona och fikade mycket vuxet och trevliget med tant vera och farbror rune. (jennys typ gammalgammelgammel mormor och morfar eller nått). sen hittade vi jenny i en kyrka.


fikat på Eph med jen efter en jobbig porrpresent-letan-dag. vi gick även på regnprommenad och hittade borttappade vantar.
de va typ på hela staketet.

åkt spårvagn med julliniz och kardan

varit på förträfflig förfest i julias trappa.

lekt med svinsöta kattungar med syrran.

lärt alice bli beroende av vitamindricka och lunchat med sushi.

lost in norrkoping

jag och linnea är fast för krullklubben - vi lämnar den aldrignågonsin.

sushi kan man göra själv i Glan'. hipphurra!

Jag har en vän, vi har tillsammans haft en otroligt givande och kultiverad kväll-natt-dag. allt började genom världen impulsgrej, springande från norrtull med 4 min tillgodo tills tjejjens buss gick bestämdes det att även jag skulle hoppa på.  äntligen framme at evenlinas sommarplace.
under natten byttes de allvarligt seriösa samtalämnena ut mot ännu seriösare ämnen mot galet kuddkrig mot beat boxing mot politiken i sverige mot atonal sånginspelning. aldeles för pigga drack vi hundrafemtio liter cola fnissade åt människors missöden och charmen i fulsnygga män.

hennes höghet the grillmaster själft, lekte med coolinggrillens lock medan solen torkade oss efter årets första dopp. (för egen del andra, dock)
men sedan tog solen kål på oss och samtidigt som vi disskuterade dramatiska familjeskildringar hoppade vi på buss 410 mot något man brukar kalla för stad.
där hade vi picknick under ett fint träd. med varsin bamsing till sallad.vädret svek oss, men turligen så hade min vän en hemlig kod till ett hemligt garage under en skola med film och musik på schemat. så picknicken förtsatte i samma härliga anda på ett hårt betonggolv. där roade vi oss genom att prutta melodier i armvecket.

RSS 2.0