en komet faller genom taket. var är hålet?

Vad ska man skriva när man inte vet hur man ska skriva?, vad ska man göra när man inte vet hur man ska göra?, vad ska man känna när man inte vet hur man ska känna?

Hur ska man vara när man inte vet vem man är?
tankar är i virrvarr och jag bara skriver utan en tanke på vad som kommer hända sen. Det är skönt att inte veta. Om man försöker få reda på det bildas en såndärn stor jobbig klump i magen som för att hindra en. jag nöjer mig med att inte veta. jag är inte vuxen ännu, jag behöver inte veta någonting. Jag behöver ingenting. Jag behöver kärlek- kan man få kärlek om man inte vet om man har någon att ge tillbaka?. Ibland känns det som jag har hur mycket som helst att ge, ibland känner jag mig tom.
Man inser inte försen det är förlorat?, eller så är det just vad man gör bara det att man är för feg för att våga känna efter innan det är försent..
MAn kommer aldrig framåt i sina tankar genom att tänka. SÅ sluta att tänka. pang. nu har jag slutat att tänka, handla inte tänka. inte tänka handla. tänk och handla- handla. tänk.


-fötterna mina välkommen till jorden.

gratis medlemskap på facebook.

Det är svårt när det är lätt och det är lätt när det är svårt.
så skulle det iallafall kunna vara.

jag vill egentligen bara säga till er (mina 10000000 trogna bloggläsare) att det var helt stört. jag hade världens verkligaste dröm och sen några dagar efter visade det sig att den var sann... helthelthelt sjukt!!!!! det var läskigt så nu kan man säga att jag är typ ,medium eller liknande.


hej till lifvet, med eller utan fläskläpp-..

Blogg har blivit överskattat. tidsbrist är ett faktum. mest av allt ska jag skriva ett inlägg så att min syster kan höra hur jag har det och läsa om mitt liv---
jag saknar min syster. igår sov jag i hennes säng.
men över till livet.
jag mår bra och dåligt på samma gång. är stressad och rastlös. är pigg och trött. är seriös och flummig. mitt liv är som ett frågetecken...
?---
en klok människa sa till mig "låt livet vara ett frågetecken, du behöver inte veta" att leta efter svaret på ett frågeteckensliv när det inte finns något svar är som riktigt svår matte. frestande att försöka lista ut men omöjligt.(härlig liknelse--) och där var den runda cirkeln igen. Syster jag hoppas innerligt att du förstår mitt liv!. jag är glad, jag har en glad och pirrig känsla i magen. min familj har blivit facebookgalna, mamma vet hur en dator ser ut. det är tomt hemma. Extrasyster till billigt pris sökes?! 




--toaletten om 5

RSS 2.0