och alla ideer blir plöstsligt jättebra.

Gårdag, jag säger då det...
efter lite övervägning gick jag ut i snöstormen med J-L för att införskaffa kvällens nödproviant.
Efter det sprang jag, Jenny och Linnea till tåget, till linköping och vattentornet.

den blåa påsen fick vi allt ta och gömma och jenny visade oss hennes favorit gömställe. utomhus, en levande kyl?!.
"hoppas bara att det inte kommer någon greenpeace-jävel typ "hejvårannaturärviktig" människa" moha

väl inne hos jenny bjöds det på gourmet middag. sendan bar det av till johannelund för mig och johannespassionen rep. =/. segt med tanke på smsen jag fick. "hej vi peppar vi sitter och för,förar. :D" menmen kl 22.00 vart jag äntligen fri.

sedan vart det partajj. ganska värt. ändå! med våran fyllekreativitet byggde vi en säng!. tyvärr vad det bara ett lakan tillövers som täcke. höll helt seriöst på att domna bort av kyla. och hackade tänder som en hackspett.

Dagenefter, törnie och jag och självklart den gamla hedliga donken traditionen. sedan bar våra ben oss upp till the wather torn. för chai-te drickande och utsikt över staden. och inte minst för att träffa jenny. sedan sprang jag till nygatan för att åka och ha konsert.

pusspåkalas

Kommentarer
Postat av: din mammas grannes hund: Linnéa

kyla ger träning och sjukdomar. jag säger då det, tacka vetja gud, att det inte kom några "greenpeacejävlar", trots att man älskar dem innerst inne, jävligt långt inne bara! men du gumman, jag hoppas att det gick bra för dig. jag däckade på soffan samtidigt som jag spelade en tecknad film, det var skönt, men kanske inte lika skönt som att vara stolt över sin väninna! fast, jag är ju stolt över dig trots att jag inte var där. fan vad lång denna kommentar blev. då kan jag lika gärna skriva lite om hur kul det ska bli med revyrep, eller att jag funderar på att skolka från det och glo på dig i stället. annars kanske jag sätter på en tecknad film och dunkar huvudet i en kudde. För övrigt, du glömde väl inte att släcka lamporna halv nio? nu fan, nu vet jag varför jag aldrig kommenterar, det tar så mycket tid! puss och kärlek

2009-03-29 @ 16:21:28
URL: http://liinneateresia.blogspot.com
Postat av: jennzz

Värd kväll och älskaaa greenpeacejävlar ;D HOHO. mina kära vänner lindzzey o mallzz, vi är allt bra vaaaaaaa!?!?,, ja för tuzaan ;D <3

2009-03-31 @ 20:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0