ett O-olidligt snöoväder.

I helgen hade jag mysigt. en kär gammal vän kom på besök, vilket inte var igår.  vi gick ut och hade te picknick mitt i mörka natten.



Om ändå alla vore som jag.

Jag har just kommit underfun med hur stört knasiga människor det finns överallt!
När jag nyss loggade in på msn är det en mr D från Linköping som börjar skriva. Jag tänker ah! säkert någon kompis-kompis. men icke sa nicke när jag fråga om skola så är han tydligen en jobbare!. När killen frågar vilken gata jag bor på och han säger att han undrar för att han är nyfiken eftersom att " vi kan ju bo grannar" och jag försäkrar honom om att vi sannerligen INTE gör det!.. börjar man undra.  Konversationen börjar lida mot sitt slut då killen direkt efter frågar "gillar du sex?!" jag svarar lite klämmkäckt tillbaka (man vill ju inte göra våltäktsmän upprörda) "nee du, jaga hatar det!" och killen frågar helt seriöst varför?. malin: "eeeh, för att det är äckligt?!"... mr: "neee, ofta det är det!"..
Då kände jag detta ska nog få lida mot sitt slut. och skrev så vänligt jag bara kunde "nedu, nu ska jag dra mig men ha en trevlig kväll och ha kul medans du fortsätter att ragga småtjejjer".


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är jag hemma efter två intensiva dagar hos Linnea! det har varit både kul och mysigt. och segertåget har ständigt hörts ur högtalarna. (ronjas fel för det mesta)..

jag och miss LinmiddagsmysRoney-boy och TQ

stackars mormor.

Åh, jag finssar fortfarnade lite smått för mig själv när jag tänker på den stackars mormorn som antingen trodde att horny stod för horn eller inte förstod engelska uttryck!
Den 17 åriga Killen packar upp sin present han får av sin mormor. Ett par kalsonger som det är massor djävular på. Djävularna har förståss horn! på kalsongerna finner man stort skrivet, I'm a horny devil!.
YEAH. men det är ju inte lätt trots allt... att allt i dagens samhälle ska vara så sexfixerat. jag säger då det!

När humöret sviker!

Kära TörnKlister och jag pratar om fina ord!

M - jag tycker faktiskt att blomma är ett fint ord. det låter så sommrigt och sött.

L - blomma, njaa! ÅÅåh Snopp är ett fint ord.

M - snopp?! :O va!

L - Jaa! snopp, hör du inte hur fint det är! snopp, snopp!

M - eem, okej!

L - och PUSS! åååh vad fint puss är!..

L - ...och lavett!

L - SNOPP, PUSS OCH LAVETT, de är mina bästa, bästaste ord!


Efter vinter då blir det vår!

Min helg har varit trevlig. TREEEVLIG. lite små-rolig också! I fredags hade vi band rep. Jag är naturbegåvning på elbas?! Det var kul,,

Sen bar det av till linghem the city med jen och linne. Vi åt snabbisar och köttbullar. Sen gick vi en stillsam promenad för att ta tåget till stan. Linköping i detta fall. för att möta våran lite tokiga vän Friden. Vi skulle gå på bio minsann. efter mkt om och men ( då friden vägrade se "i taket lyser stjärnorna" eftersom den tydligen är en FJORTIS film) bestämmde vi oss för att se Valkyria. den var både spännande och gråtmild. Vi hade tur för att filmen började inte förren halv tio så vi han med att gå till HEmmakväll för godisshopping. Hemmmakväll saknar jag i norrköping. Hemmakväll är bra!. Efter tha movie spatserade vi mot drottninggatan och jennys ena hem. där drack vi te och sov lite i sofforna. eftr det gick vi till jennys andra hem, det blev en kväll i riktig a la Jenny anda. i jennys hem nr2 sov vi och filosoferade i de breda förstrerna. thihii..

kalaas kalas.

sovande friden.

__________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________

Alla <3 dag. Igår var det middag, vi tragiska själar utan pojkvän som väntar MrMr. vi hade girlpower och pratade om att vi var för bra för alla killar!. Fast det var jättemysigt ändå!. vi åt middag och kollade på film och pratade kärlek. mina flickor, Linnea JullaniZ, jullans bästaste Ellen och vickii :D. Ni var party. och så.

PUSSS-OCH-KALAS

När en man står på ens tår, det är då man ska akta sig!

-Man blir som fattig student aldrig för pank för att fika.

 <----- På lindahls fann jag toppen tjej Jenny

Hipphopp tjej TörnKlister











Och partytrickaren F.E.K Tolke. ---------------->





________________________________________________________________
________________________________________________________________

Idag har det börjat en ny tjej i våran klass, hon heter Michaela. Jag har inte pratat med henne men hon kankse är trevlig!


jag förstår dig exakt, till punkt och pricka för att vara ärlig. Så att du vet, och jag säger till dig EXAKT så som du sa till mig. Du vet förmodligen vad!?. Först nu så kan jag förstå det från din synvinkel du hade då! Tro mig jag vet att det är svårt?!, men Jag vet!. Du är bäst och jag gör allt för dig min bästaste Jenny Augustinsson <3
För ärligheten varar längst.

En intervju, med en spegelbild

Min sjuka dag har varit tråkigtråkigtråkig. Jag har sovit. sovit lite till. sovit ännu mera och tittat på film. lite har jag även hunnit sakna mina klassvänner. och madde.
Imorgon ska jag tillbaka till skolan! klassen ska gå på TeleviSON och jag vill inte missa det. sen kankse jag ska vara sjuk igen för jag känner mig så seg så seg!. Igår fick jag en ionspelningsgrej av min fader, ååh det var rart! jag har inte hunnit leka så mycket med den idag. men imorgon ska jag! kankse ska vi repa och spela in med Nått Svenskt ?!  det är vårat band. mitt linneas och fridens!. vi har kul. vi började i lördags!. vi har en hitlåt. vänta bara tills den är klar.

Min bästa film har jag kollat på en och en halv gång idag!. den heter G- som i gemenskap. den är jättesweet. ååh, jag är lite kär i Neils Jensen! han som spelar Jeppe. i bandet BARN.

Just idag saknar jag min madde förskräckligt!. men jag ska upp till hennes skolan i mars. det känns läskigt.

Jag är en VAMPYR jag suger och inatt spydde jag.... tjalalalalaaaa!

Hej och Välkomna till TeleviSON

Igår hade våra mystreor premiär på deras SON konsert! konserten bjöd på ett ihopkok av många kända film och serie klassiker. HELT KLART SEVÄRD.

 

Bert - älskade ängel.


Panta mera reklam


Icas egna varor!

Jag känner att mina dåliga bilder inte gör någon rättvisa för konserten. Men den var iallafalll SJUUUUKT bra! så gå och se den!!!!!

________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________

Nu är jag hemma och sjuk! det är jättetråkigt jag vill till skolan. Jag villl gå och kolla på fler SONkonserter, jag vill umgås med mina flickor och pojkarm jag vill vara med på ensemblen. JAG VILL. JAG VILL INTE.
nu ska jag med min förvirrade själ gå och lägga mig i soffan och dega! mums.
JAG VILL INTE.

om man ändå kunde flyga

Nu är jag i skolan!, försov mig (som vanligt) så jag sprang direkt till datasalen och tänkte göra mig lite nytta genom att börja på Gustav III arbetet!

Skolan är folktom, är helt ensam i datasalen. alla är på lektioner och treorna är borta och har konserter hela veckan! det kommer bli lite tomt utan dom, fast det är nog llika bra att börja vänja sig nu...

Iallafall så var det tipptopp kul i lördags!. först så frågade Linnea mig om jag vill föjla med när hennes bror skulle spela på L'orient  hemma i linköping så jag hoppade på!, seen så drog vi oss mot skylten där anttila spalade!! det var typ ett år sen eller mer sen jag hörde honom så det var kul! Vi hoppade iallafall in där och träffade jättemånga Gamla saknade! =) linnea träffade även tre partypeople från norrköping. Och vi blev medbjudna på Folkungas nästa Estetfest!!! HA! glöm förall del inte bort det ERIK!

Kvällen blev natt och jag och min kära vän tog tåget hem till linghem där spenderades första halvan av natten med te, chips och mörk choklad!

Nästa morgon hade huset tvärs över gata brunnit ner..


NU TRALLAR JAG PÅ I EN ROSA HELLIKOPTER

RSS 2.0