du kan vara sämst om inte bäst egentligen...

Filosoferade mig genom förmiddagen med min pappa på en filt ute i solen medan jag jobbade på brännan.. och timmarna flög som man så klyschigt brukar skriva.

åkte till min faster på ett såkallat pooolparty... jag kände för att hoppa över just badandet men iövrigt var det finfint att träffa hela gamla goda släkten!! åt så mkt att jag dog av mätthet.

hoppade på första bästa halv7 tåg till norrpan, mötte supersnygga gurra på stationen, sen mötte jag en annan tjej.. jenny heter hon. vi minglade lite på tåget. med varandra. sedan skulle vi åka tvåan till degeersgatan och det wallinska hemmet. fast de bodde på kommunistgatan som inte var kommunistgatan utan komministergatan (för dom som vet vad det är?!) spårvagnen var sen och vi var tvugna att vänta en halvtimma. då åt vi glass och en hjärtlig gubbe som sålde glassen gav oss nötströssel utan extra kostnad!!! dagens favorit utsågs han då till.

val hemma hos sarehare på... gatan vankades det gott sällskap och god(!!) mat.(åt så jag dog.. igen). där fann vi sara, julia, eddi, anders, aggebagge och damon! sen kom lovviiiis.. vi hade ett förträffligt sammanträde med cheescake med jordgubbar.

sarehares kärleksgunga!

ibland får man välja själv vad som är rätt och fel

vaknade uppp i komården.. och åkte till skolan, vi skulle på föreläsning! moget värre.. efter den åkte jag raka vägen hem för att hämta lite pick och pack. dvs ett kontrakt som jag skulle lämna!
väl tillbaka i norrköping gick jag och linnea till arbis, där var det låst så vi satt utanför och häckade med varsin läsk. Och budgeten vi har gjort för denna månad har redan överstigit våra kvarstående pengar!, vi suger på allt som har med ekonomi att göra. dock.
sedan gick vi helt spontant på en konsert i knäppingsborg och kollade på Karl och Anton och några fler.


det kan aldrig bli som förr oavsätt

Vi har haft vårbal. En traditionell tillställning  med musikerna på de geer. Och vilken tillställning det var.
Mat, fina kläder, dans, mat och nomineringar för hela slanten. Jag hamnade vid ett tipptopppbra bord.

-kavaljer: Jacob Carnebring

tal till man.tal till kvinna.king and queen

TACK FÖR ROLIG OCH TREVLIG KVÄLL!

när man går som barbie.

det har varit en lååång dag idag, fast ändå sköön. Mentorsdag. gick tills fötterna skavde och släpade i maken, svarade på knasiga frågor samt åt bullar och drack saft i David Swärds trädgård. Lärarna hade en såkallad "den som går lägst tävling". Jan allard blev den stolta segraren.

Sedan blev det kebablunch i gräset med the girls, och allmänt mys.

sedan bar det av till 304an där det vankades konsert. och vilken konsert det var! lärjungarna dvs barnen till två av våra lärare spelade cello och kontrabas.. jättecoolt!

då vi slutade så tidigt unnade vi oss en halvarsglass, jag linnea och anton. så småningom jenny också. skiftande mellan seiöst och flamsigt lekte vi oss genom eftermiddagen.


                                _____________       ______________________________
__________________

Nu ska jag ta all min kraft till att skriva, jag ska skriva hela natten lång om så behövs. Detta är min uppladdning i guess.


dagenS


det regnar vitt.

idag har jag sprungit in och ut, in och ut, in och ut i provhytter och provat kläder men mammsen! köpte dock endast en klänning.. till skolavslutning och syrras student. Åt även Italiensk glass i toppklass.

sen övningsköra, övningsköra med pappii. köra på riktiga vägar!!! hoho jag är bäääst.

nu har jag och mammi MJÖLkrig för vi göör scones.


Costello på högvarv

När man som jag helt seriöst håller på att döö av uttråkning så är det okej att ha självömkan, även om man skäms en måtta för att man tycker så heeemskt synd om sig själv och tvingar de arma päronen att köpa diverse "tycka synd om presenter". Men det är så jag känner och efter att ha sett ungefär halv sesong 1 av O.C. har jag tröttnat på att ligga still. därför finner jag tillflykt på mitt stökiga rum som verkligen borde städas (men ofta jag skulle orka det, jag är ju sjuk) och lyssnar på Elvis Costello, han är bra och jag dansar lite i smyg.

igår skulle jag egentligen ha gått på allt om min mamma, jag undrar hur den var!?! hoppas den var säääämst. hej jag tycker inte synd om mig själv neej! fast det var ju okej.


om de ändå vore lyckliga dagar, fast de är de på sätt och vis, för jag skymtar något rött i synfältet!

hjärtat är ovant, på ett bra sätt!

"mm, hörrni jag rapar halloon!" - sarehare efter att hon knaprat i sig en hel mängd med frysta hallon.



igår hade vi middag hos jenny, jag, sarehere, juliakulia, lovvis och jennyy =)
jag och augustinSSon.

you're too sexy for your love.

och så var man i detta dilemma igen... äta upp resten av tårtan fast den var förfärligt äcklig! eller låta den vara?!

min vän linnea sitter här brevid och uttryckte sig förrut så utomordentligt vackert: "ååh, jag känner likhet, jag vill klämma på din vad"... ack och ve. vad händer egentligen med ungdommen..  jag är ju en sådan jag själv.  och för dom som gärna vill veta en hemlighet om mig, så kolla på anslagstavlan i es1c's korridor på de geer. hoho.

Jag och törnqvist har haft en alldeles förträfflig  eftermiddag, pimplat fruktsoda (fallfrukt soda då den fick sig en omgång efter att linnea cyklade knasigt), ätit snabbmackisar med både ost och ketchup, ätit glass. mmmm. och tårta. mmm. och en ruta mörk choklad. m. har även stapplat in på ett möte där det var över femtio personer... knäpptysta. mmmm.

linnea hälsar "arma barn, dags för sängen!".


pusssy

idag har jag lärt mig attt rodna!

Linnea är söt och förstående och jag längtar tills i höst då vi ska ha mysstund varjekväll med massa te. och ha hemliga pakter. =D puss på henne hon är platina.

förövrigt har vi lärt oss att kvintfagott (om det ens finns?!) låter exakt som kazo!

läängtar
jag och favvotjej!!!

fetaostsaft och grapejuice.

picknick så det står härliga till på en kulle, dessa som tillmöjliggjorde detta med mig var sisM, extra sisA, extra sisL och min bebis linnea. =)

Jag och linnea offrade oss att gå till Arbis för the Neverlandshow ännu en gång eftersom att alla systers ville det. Men det var kul!. efteråt blev det häng i Kärleksparken för oss småttisar medans M, A och L gick för att prova norrköping uteliv.

____________________________________
                                                   ____________________________________


jag ser fjärliar.
fast jag vågar inte titta efter ordentligt.



jag och min ömma moder (och Pelle) på färd över vatten och hav, sommarminnen.

ut genom fönstret, skepp och hoj!

Nu exakt om fem minuter ska jag övningsköra.. över väger att få lite pepp av smk - övningsköra, det vorde fetnajs!!! höhö

jag och pappi för hela min slant! jag säger då det..

kak-kalas

picken över dagen var-
Tre galna pigga och krya töser finner till deras absoluta fötjusning ett NYTT kakpaket mitt på en bääänk! försäkerhetsskulle tog vi bara fyra kakor. ifall någon skulle ha gjort något äckligt.

exakt sånnnaahäääär!!!


steg större än Goliat.

och då var det dags att plocka fram den gamlagodingklänningen.  Dock har ett år av dåligskolmat gjort att stadens matställen har gått med ordentlig vinst och lika drastiskt har ämnesomsättnigen minskat.. ett fint sätt att säga faaaan jag ser ut som en packad sill i den gröna.. men ekonomin tillåter inte en ny klänning såhär inpå vårbalen. ack och ve.


utmärkande drag från en grön aura.

"Jag älskar dessa skämt så är så tråkiga att dom blir roliga så att du blir så stöööört sääämst" sa anna nyss där hon satt på min sängkant. Jag tog tag i en vän istället för att plugga... typ. däröfr har jag ångestont i huvudet nu... och kan alltså inte plugga, dock.. jag tror därför att jag ska titta på ett oc-avsnitt eller två..! Imorgon är mentorstiden viktig. Vi ska planera utspark.. Inte för att jag typ bryr mig för tillfället. är ganska less på skolan och ser mest fram emot att sluta ettan. NU skäms jag lite smått över att detta faktum passerade mina läppar.. i början av ettan sa jag nämligen :"jag vill aldrig sluta här, det är så braaa!" det är faktiskt bra.. och man ska ju ta vara på det man har... meeen det ska faktiskt bli kul nästa år med lite nya ansikten..

Idag var emil och hälsade på i norrpan :D, det var faktiskt kul! han har klippt sig och blivit ännu mera lik brolle! hur detta nu kan komma sig?!, och massor lik  håkan hellström. som jag förövrigt fick lite smått återfall till igår.. Jag hör förtfarande hur havsvindarna... osv.. MEn för att återgå till emmpan så var det Värt!

Albin och jag disskuterade idag hurvida min aura var grön eller inte! han har fallenhet för det mystiska ämnet. Jag vet inte om jag vågar gå ut mera idag...!

gårdagens rester.

Inattt har jag befunnit mig i kolmården.
Druckit te (!!!!) ätit onyttigheter och fnissat ikapplöpning.
vaknade ett antal gånger med ett knä i ryggen, svor lite tyst för mig själv, somnade om.

nu på morgonkvisten skulle va ha haft datakunskap men maccaan är sjuk ( =D) så vi är lediga. Jag kan känna aningen värt!!! förövrigt kan jag vara svinsur pååå person med stora !!!!!!!! (!!!!) egentligen lite utan orsak.. eller nått. men man ska inte kasta sten i glashus o.s.v.
sen känner jag lite något som liknar fjärilar..! kankse. fast det är väll enbart bekräftelse man behöver. enligt min kära vän emil så är det de vi alla människor söker, varken kärlek eller vänskap.. utan bekräftelse. och ibland kan jag tro att han har rätt.!
nu ska jag och min Vän (bekräftelse) gå ut i solskenet på trappan och äta kakor.  även om detta ger oss lite tjockis varning, så bryr vi oss inte utan peppar sönder inför summer 09!!!!!!!!! oho

PUSSSoch nyp i stjärten som gabriella brukar säga i smyg.

Klarar jag det här, då klarar jag allt!

Hur vet man egentligen? visst ibland är det jobbigt, och svårt. fast mest bara tomt. bara nollställt. Jag ska alltid vara så jävla stark i mig själv. det är fult att vara svag. egentligen kanske jag är mjuk som en jävla dukudde jävel. men vafan vet jag?!.
men om mitt sinne är fullt fungerbart i fortsättningen kankse jag får en uppenbarelse. eller får något som är värt. eller får som jag vill! eftersom att jag har lillasyster syndrom. Jag vill få som jag vill jämt. och om jag inte kan det. då kan jag inget. då känns allt såhär OVÄRT och meningslöst. och bortkastat?! . om ens det. eller somsagt vad vet jag. och nu bara skriver jag utan att andas, utan att le utan att ge. bara skriva för att få bort tomhet. eller vad jag nu vet.. Jag tror att man aldrig kan bli kär på samma sätt två gånger. Jag vill nog mera hitta mig själv. måste typ åka på hitta dig själv läger till ett kloster i Norra ITalien eller något. i den stilen. jag skulle få ensamhetsångest. men det är jag värd!

ägaren av dagens' mitt hjärta, är beethovens symfoni7a.

OOOh, såå hiskligtförbaskat bra faddermusikalen "ludwig" var. som publikvärd fick jag inte bara tillgång till en FÖRSKRÄCKLIGT ful t-shirt i storlek, alldeles jätteförstor och färg a la påsk, utan även se föreställningarna. man såg verkligen hur den utvecklades till de bättre.

i helgen (långhelg, räknar med tors,) var det valborg i Linkan. En mycket chillad mysig valborg med middag och goda vänners sällskap, vi tänkte: våga vägra fjortistradition. =D draget blev likamed lyckat. 

Sov kvar hos jennnz, vi hade en otroligt skööön fredagsförmiddag, satt och schteekte på balkongen med glass i ett flertal lass. tåget till norrköping, där var det grill -för egen och jennys del, sushi- i vasaparken med esteter och föredetta norrköpingsmusikklassbarn.
i väntan på LEOs releasepartajj, så våldgästade jag och jennyy hörsalen och ludwiiig. fast bara akt nr 2. (den bästa enligt mig). sedan efter en spontan kaffefika på donken drog vi oss mot crecendo och releasen. Det var bra. Fick en gratis, signerad skiva.

Lördagen spenderades till att börja med i bilen i ett läskigt industriområde med pappi, nämligen första övningskörningen. och ja! det gick bättre än förväntat. förrutom att jag seriöst höll på att köra in i en annan bil!. men detta räddades genom en genialisk tvärbromsning av mig. (jag menar hur många bilar är det som åker i ett industrilandskap med väääärldens storsta parkeringar?! jo en.)
sedan åkte jag till stan för att träffa maddsi!
Kom 1 timme försent (två om man ska räkna att jag skulle vart där en timma innan) till sista musikalföreställningen. trodde att den började sju. men om jag hade fel..
Impuls av mig och linnea, äta på fin resturang, men det visade sig att vi hade svårt att bestämma vilken och när vi väl bestämmde oss skulle den stänga om en halvtimma. det resulterade i hämtpizza från pappa grappa, vi slog oss ner vid strömmen och åt i stilla ro. Med pizzaresterna gjorde vi dagens goda gärning. Vi lämnade dessa i en park med öppen kartong och skrev med läppstift (då det var den "penna" linnea hade) "Smaklig måltid //hemlig välgörare" kände karl-bertil i mitt hjärta. åkte till kolmården.


Södagspepp på en filt i kolmårdsgräset. åkte till arbis på auditon, det gick faktiskt bra!!
fikade på fräcka på skvallertorget med linnea och senare också kalle. drog vidare mot kungsgatan kebab, delade kebabtallrik med Kalle medans linnea tittade på storögt. satte oss på en parkbänk och spelade, sjöng och chillade. åkte hem till familjen, där vankades hemmagjord pizzatime, och min redan mätta magen mättades ännu mer.
Jag och KAlle på Kungsgatan kebab. Och vad företräffar (om man nu kan skriva det ordet) Min härliga tröja så har jag endast på mig den för att det 1. var audition, dvs man mååste kunna röra siiig!. 2. var en av två gula t-shirtar som den törnqvistiska hemmet erbjöd. så jag bugar och bockar!. fast om man vill tolka det som att jag är besatt av musikalen med stort L, så ok. :D

söööt tjej törnqvist. <3


Efter en gemu-lektion där vi endast lyssnade på Musik av Beethoven ( jag har bergion) och de låtar som var med i musikalen fast i nyare version, är jag slut.

RSS 2.0